Polityka prywatności

Umów sie na bezpłatny 1 próbny trening

Wszystkie sesje treningowe wykonywane są wspólnie z trenerem personalnym!
Wystarczy 1 raz w tygodniu i tylko 20 minut.  

Podczas treningu możemy spalić nawet do 1300 kcal.

Polityka prywatności

• Administratorem Twoich danych osobowych jest Żaneta Kania wykonujący działalność gospodarczą pod firmą:
Żaneta Kania "Strefa-Impuls", NIP: 676 230 66 28; 
Dane kontaktowe Administratora Danych Osobowych:
a) adres: Al. 29 Listopada 104, 31-406 Kraków, 
b) e-mail: kontakt@strefa-impuls.pl

•Administrator danych będzie przetwarzał Twoje dane osobowe podane w formularzu kontaktowym w celu podjęcia wobec Ciebie działań na Twoją prośbę, przed zawarciem umowy. 
Podstawa prawna: art. 6 ust. 1 pkt b) Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).

•Twoje dane osobowe Administrator danych będzie przechowywał do czasu zakończenia działań podjętych na Twoją prośbę zgodnie z Twoją prośbą zawartą w formularzu kontaktowym. 

• Odbiorcami Twoich danych będą jednostki realizujące na zlecenie Administratora danych usługi informatyczne, w tym właściciel serwera, na którym znajduje się strona internetowa Administratora danych. 

• Możesz domagać się dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, a od 25.05.2018 r. masz prawo do uzyskania kopii danych, przenoszenia danych oraz prawo żądania ograniczenia przetwarzania danych. 

• Jeśli uznasz, że przetwarzanie Twoich danych osobowych, zakłóca przepisy ustawy o ochronie danych osobowych, lub RODO, masz prawo wnieść skargę do organu nadzorczego posiadającego kompetencję do rozpoznania tej skargi w dacie jej wniesienia. 

•Podanie przez Ciebie danych osobowych jest nieobowiązkowy, jednakże ich niepodanie uniemożliwi Administratorowi podjęcie na Twoją prośbę działań wskazanych w formularzu kontaktowym (prośba, zapytanie) przez zawarciem umowy.

Strona wykorzystuje cookies. Pozostając na niej wyrażasz zgodę na ich używanie zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki
Polityka prywatnościX